ee gb

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 06.04.2022


KredEx infopäev korteriühistutele 20. aprillil

Korteriühistud on 20. aprillil kell 17.00 - 19.00 oodatud kortermajade renoveerimise virtuaalsele infopäevale, kus räägime KredExi toetustest, laenudest ja käendustest. Jagame infot ühistule sobivate teenuste, tingimuste, vajalike dokumentide ja ajakava kohta ning räägime taotluste täitmisest ja esitamisest. 

Lisainformatsioon ja registreerimine


Veebitöötoad "Energiatarbimine kodus“

Tartu Regiooni Energiaagentuur korraldab aprillis 2022 veebitöötubade / konsultatsioonide sarja „Energiatarbimine kodus“. Töötoad toimuvad igal aprilli esmaspäeval (04., 11., 18., 25.04) kell 16:00-17:00.

Vaata lähemalt


Projekti koostamise ABC koolitus 22. aprillil

Saare Arenduskeskus kutsub koolitusele "Projekti koostamise ABC" 22. aprillil kell 10:00 - 15:30, mis toimub Sakla Seltsimajas.​ Koolituse osalustasu on 10€. Registreerumine on avatud kuni 11. aprill või kuni kohti jagub.

Lisainfo ja registreerimine


Mittetulundustegevuse toetamine

Kas Sina tead, milliseid mittetulunduslikke ja kogukondlikke tegevusi toetavaid voore ja meetmeid Saaremaa vallas on? Juba mitmed neist on tänavuseks lõppenud, kuid veel ootavad avamist nii mõnedki voorud!

Tutvu voorudega


KredeExi regionaallaenu tutvustav infotund 7. aprillil

Märtsikuust pakub KredEx ettevõtetele regionaallaenu, mis aitab suurendada projekti omaosalust krediidiasutuse jaoks. Laenu sihtrühmaks on väikesed ja keskmise suurusega ettevõtjad, kes teevad investeeringuid väljaspool Tallinna ja Tartut. Tingimusi tutvustav veebiseminar toimub 7. aprillil kell 10.00 - 11.00.

Lisainformatsioon ja registreerimine


Virtuaalne töö- ja karjäärimess 19. - 22. aprillil

Kas otsite muutust tööelus või mõtlete uute teadmiste omandamisele? Kas olete tööandja või otsite teavet oma võimaluste kohta? Siis võtke osa põnevast ja kaasahaaravast virtuaalsest töö- ja karjäärimessist. Registreerimine algab juba 11. aprill.

Tutvu lähemalt


Olulist infot Töötukassalt tööandjatele seoses Ukrainast saabujatega
  • Portaal Ukraina tööotsijatele
  • Ülevaade end töötuna arvele võtnud Ukrainaga seotud rahvusvahelise kaitse saajatest
  • Tööandjate ja tööotsijate värbamispäevad
  • Üle-eestiline virtuaalne töö- ja karjäärimess 19. - 22. aprillil

Loe kõigest lähemalt


TalTechi tasuta täiendkoolitused

Tallinna Tehnikaülikooli Ärikorralduse instituut pakub 2022. aastal tasuta täienduskoolitusi. Järgmine tasuta koolitus „Töötajate ja juhtide kompetentside arendamine ringmajanduse ja rohepöörde trendidest lähtuvalt“ algab juba 11. aprillil, kuhu registreerumine kestab kuni 10. aprill (k.a.).

Lisainformatsioon ja registreerimine


Tasuta „Digimuutused ettevõttes“ magistrikava TalTechis

Magistrikava on suunatud ettevõtete juhtidele ja juhtivtöötajale väljaspool IT-sektorit, kes vajavad oma firma töö korraldamisel ning kavandamisel paremat arusaamist info- ja kommunikatsiooni­tehnoloogiate ehk digitehnoloogiate kasutamise võimalustest ning riskidest. 

Loe lähemalt


Lõimitud koolituspäev Ukraina ja Eesti õpilastele

Koolituspäeva eesmärk on õpetada noortele visuaalse mõtlemise kasutamist ja visuaalse lihtsustamise tehnikat, mis aitab arendada üldpädevusi aidates samas integreerida ukraina ja eesti noori. Tasuta koolitust on võimalik tellida Järvamaa, Tartumaa, Saaremaa ja Hiiumaa koolidele.

Lisainformatsioon


Heategevuslik paadiralli 6. mail

Kuressaare Ametikool korraldab 6. mai õhtul Kuressaares Tori jõe suudmes heategevusliku paadiralli väikestele mudelpurjekatele, mille tulu läheb laste vaimse tervis heaks Kuressaare Haigla toetusfondile. 

Vaata lähemalt

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir